نتیجه بازی استقلال و چادرملوی اردکان در لیگ برتر(۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)| کاش زودتر تمام شود این فصل سیاه! ویدئو| بازی استقلال و چادرملوی اردکان در لیگ برتر(۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتیجه بازی پرسپولیس و خیبر خرم‌آباد در لیگ برتر (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم گل‌ها | تلاش تا آخرین نفس برای نایب‌قهرمانی! ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و خیبر خرم آباد در لیگ برتر(۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترکیب احتمالی پرسپولیس برای بازی برابر خیبر خرم‌آباد حذف زودهنگام و تلخ ساحلی‌بازان ایران از جام جهانی مهرداد محمدی، همچنان خارج از لیست استقلال ۳ رکورد جالب مهدی طارمی در لیگ قهرمانان اروپا بازی استقلال و چادرملو از شبکه ۳ پخش می‌شود الخاندرو هرناندز، داور ال‌کلاسیکو حمایت مسی از کاپیتان اینتر + عکس پخش زنده بازی ایران و بلاروس در جام جهانی فوتبال ساحلی (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین غیبت حسینی مقابل چادرملو | خالدآبادی فیکس شد + عکس دوندگان جاده ولایت به پابوسی امام‌رضا(ع) رفتند + فیلم درباره بازیکنان خراسانی تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران | مربع موفقیت تاریخ و ساعت بازی هوادار و سپاهان | بازگشت انزونزی به ترکیب طلایی‌پوشان تاریخ و ساعت بازی استقلال و چادرملو | جباری درپی حفظ رکورد پیروزی
سرخط خبرها

گلایه داور بین‌المللی فوتبال ساحلی مشهد از غیبت در جام‌جهانی

  • کد خبر: ۷۸۲۹۴
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۱
گلایه داور بین‌المللی فوتبال ساحلی مشهد از غیبت در جام‌جهانی
گلایه داور بین‌المللی فوتبال ساحلی مشهد از غیبت در جام‌جهانی که درحال برگزاری است.

مرتضی اخوان | شهرآرانیوز؛ رقابت‌های جام‌جهانی فوتبال ساحلی درحال برگزاری است و تیم‌ملی فوتبال ساحلی ایران که همواره جزو قدرت‌های اصلی آسیا و بعد از ژاپن دومین تیم پرافتخار این رشته است، در این پیکار‌ها حضور ندارد! غیبت عجیبی که ناشی از نبود دیپلماسی ورزشی در فدراسیون فوتبال است و هنوز برای اهالی این رشته ورزشی در ایران سنگین است که ساحلی‌بازان شایسته ایرانی از حضور در این مسابقات منع شدند و در مقابل، تیمی مثل عمان به‌عنوان نماینده آسیا در این پیکارهاست.

 

اما برای مشهدی‌ها که انتظار می‌کشیدند امسال حمید متین تنها داور بین‌المللی‌شان در این رشته را به‌عنوان قاضی جام‌جهانی ببینند، غیبت این داور فوتبال ساحلی ایران در مسابقات عجیب‌تر است. حمید متین‌مقدم در صدر رده‌بندی داوران بین‌المللی فوتبال ساحلی ایران است، اما در کمال تعجب فدراسیون ایران اکبرپور، نفر چهارم این رده‌بندی، را به مسابقات جام‌جهانی اعزام کرده است! حمید متین، داور متین فوتبال ساحلی ایران بعد از مدت‌ها سکوتش را درباره این اعزام‌نشدن و غیبت در مسابقات جهانی شکست و در گفتگو با شهرآراورزشی از دلایل این غیبت گفت.

چه شد که از جام‌جهانی بازماندید؟

خیلی دلم سوخت. فکرش را هم نمی‌کردم. من نفر اول رده‌بندی داوران بین‌المللی ایران بودم، اما در کمال تعجب نفر چهارم این رده‌بندی به جام‌جهانی اعزام شد. من آن‌موقع سکوت کردم و هنوز هم نمی‌خواهم حرفی بزنم که بگویند متین دنبال شلوغ‌کاری است.

یعنی به همین راحتی فرصت قضاوت در جام‌جهانی را از دست دادید؟

به همین راحتی! شاید برای من که سال‌های آخر قضاوتم را سپری می‌کنم، دیگر چنین فرصتی پیش نیاید، اما متأسفانه این فرصت به‌سادگی از من گرفته شد.

با کامرانی‌فر که رئیس کمیته داوران و همشهری‌تان بود، صحبت نکردید؟

این تصمیم قبل از آمدن فدراسیون جدید گرفته شد. اگر زمان کامرانی‌فر بود، حتما با ایشان صحبت می‌کردم. الان هم منتظر فرصتی هستم تا حسن کامرانی‌فر را ببینم و با او صحبت کنم.

الان خیلی دیر نیست؟

چرا دیر است؛ اما من می‌خواهم درباره آینده با او صحبت کنم. الان فقط من و خانم مافی‌نژاد داوران بین‌المللی مشهد هستیم و خیلی حیف است که به ما هم فرصت داده نشود. دیگر چیزی از داوری استان باقی نمی‌ماند.

چرا فقط یک نماینده داوری از ایران در جام‌جهانی است؟ آیا این تنها سهمیه ایران است؟

نه این‌طور نیست. دوره قبلی ۲ داور از ایران در جام‌جهانی قضاوت کردند و این نیست که فقط بتوانیم یک نفر را بفرستیم. اما متأسفانه امسال فدراسیون نتوانست درباره حضور تیم‌ملی فوتبال ساحلی‌مان در جام‌جهانی کاری انجام بدهد و حق داوری فوتبال ساحلی را در جام‌جهانی از فدراسیون جهانی بگیرد.

با این حساب اگر ۲ داور اعزام می‌شد، شاید نام شما هم در فهرست می‌بود.‌

نمی‌دانم. الان هم نفر چهارم فهرست به جام‌جهانی اعزام شده است! معلوم نبود آنجا هم نامی از من باشد!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->